Partner

NControl

Voor een goed lopend declaratieproces en een verbetering van het inkoopgedrag van apotheken werkt ZFC samen met NControl.

NControl ontwikkelt innovatieve (software) concepten voor zelfstandige apotheken. NControl ondersteunt onder meer apotheken met software en bedrijfsconcepten waardoor zij patiënten maximale toegankelijkheid van hoogkwalitatieve betaalbare farmaceutische zorg kunnen bieden. De verzekeraar en patiënt stelt immers steeds hogere eisen aan toegankelijkheid, kwaliteit en betaalbaarheid. Softwareconcepten van NControl ondersteunen hierbij.

Door de samenwerking met NControl beschikt de apotheek altijd over de juiste prijzen. Aan het einde van de maand kunnen apotheken declaraties indienen en herdeclareren vanuit het NControl programma NCasso. Hierbij worden declaraties ook gecontroleerd op de juiste tarieven.

NControl analyseert het inkoopgedrag van de apotheken en geeft advies voor verbetering via zogeheten NAlerts. Dit helpt ook met het beter volgen van preferentiebeleid en LPG – beleid.